Procediment en cas d'accident d'un soci federat

A continuació es detallen els passos a seguir en cas d'accident d'un soci federat, realitzant alguna activitat de ciclisme:

  1. En cas d'accident greu, trucar al servei emergències i que portin l'accidentat al centre que calgui. Cas que sigui un accident lleu, passar al punt següent.
  2. Dins les 24 primeres hores de l'accident, l'accidentat (o qui el pugui ajudar) ha de trucar al 91 325 55 68 (servei 24 hores). Aquí li demanaran les dades personals i detalls de l'accident. El número de pòlissa el teniu a la tarjeta de federat. També s'informarà de com procedir.
  3. Finalment, l'accidentat (o qui el pugui ajudar) ha d'omplir el formulari de declaració d'accident i l'ha d'enviar a [email protected] amb còpia a [email protected].

Sobretot, per a què no hi hagi cap problema, TOTS ELS PUNTS S'HAN DE REALITZAR DINS LES 24 PRIMERES HORES A PARTIR DE L'ACCIDENT.

L'assegurança és PERSONAL i és una relació entre assegurat i asseguradora. És a dir, el club no té intervenció ni a nivell de documentació ni a nivell de responsabilitats. La Federació Catalana de Ciclisme és qui intermedia en l'assegurança, i ofereix assistència telefònica (973 24 15 55) i per correu electrònic ([email protected]) en cas de dubtes.

Més informació de com procedir a la secció "en cas d'accident" de la web de la FCC.


Els nostres col·laboradors:
Logo Josep Cots Parquets Autotires Segarra Logo Servitop Logo Llona Odontologia Logo Aquavia spa Logo d'Auto Cervera Logo Coesma Logo Làser Marí